Comisarul-șef Răzvan Andreica a ajuns în vizorul DNA Suceava pentru că și-ar fi vândut voucherul de vacanță

Serviciul Teritorial Suceava a Direcției Naționale Anticorupți desfășoară a anchetă ce-l vizează pe comisarul-șef Răzvan Andreica, arată Monitorul de Suceava.

„Confirmăm existența unor suspiciuni privind dobândirea, în baza unor decontări de servicii fictive, a sumei aferente voucherului de vacanță, de către un lucrător al poliției, aspecte care fac obiectul unui dosar penal aflat în lucru la Serviciul Teritorial Suceava”, a răspuns DNA solicitării reporterilor de la Monitorul de Suceava.

Sursa menționată explică faptul că infracțiunile pentru care se derulează cercetările penale sunt mai multe, printre care participație improprie la abuz în serviciu, complicitate la participație improprie la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, două infracțiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, două infracțiuni de fals în declarații și o infracțiune de uz de fals.

Comisarul-șef Răzvan Andreica și-a depus dosarul de pensionare. Acesta este un polițist cunoscut care a ocupat funcția de șef al Poliției Burdujeni și șef al Poliției Câmpulung Moldovenesc.

sursa material: monitorulsv.ro

Adauga comentariu