Comisarul șef Toader Buliga, fostul șef al IPJ Suceava, a fost împuternicit la șefia IPJ Bacău

Astăzi, 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul șef de poliție Toader Buliga a fost împuternicit să exercite, pentru trei luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Toader Buliga are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 – 2020, a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar, din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din MAI.

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Constantin Dragoș Bălău a fost împuternicit să exercite, pentru trei luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Constantin Dragoș Bălău are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Adauga comentariu