Consilierul local PSD Gabriel Buciac le cere colegilor săi să fie transparenți cu sucevenii și să îi respecte, după ce un PNL-ist a amenințat că își va da demisia dacă cetățenii vor afla tot ce se vorbește în ședințele comisiei de urbanism

Ieri, consilierul local PSD Suceava, Ioan Gabriel Buciac a făcut un apel către colegii săi privind faptul că pentru dezvoltarea municipiului reședință de județ este nevoie de respect din partea consilierilor locali față de suceveni și totodată de transparență și comunicare.

PSD-istul a lansat acest apel după ce colegul său Mihai Flutur (consilier local PNL) a amenințat că își va da demisia dacă suceveni vor afla tot ce se vorbește în ședințele comisiei de urbanism.

Mai jos aveți la dispoziție mesajul integral al consilierului local Ioan Gabriel Buciac:

„Apel către toți consilierii locali ai Consiliului Local al Municipiului Suceava!

Stimați colegi, este momentul să înțelegeți că sunteți membrii ai acestui Consiliu Local deoarece sucevenii v-au acordat încrederea lor prin vot, acum 9 luni în urmă!
Este momentul să susțineți ca administrația primăriei municipiului Suceava să intre pe un făgaș normal, unul al transparenței reale, al comunicării reale cu sucevenii și unul al respectării comunității!

Unii dintre dumneavoastră sunteți la primul mandat, iar o schimbare de atitudine, una a colaborării reale între noi, ar fi cel mai mare câștig pentru Suceava și suceveni!
Municipiul nostru se dezvoltă tot mai defectuos din punct de vedere arhitectural și avem cu toții atâtea nemulțumiri cauzate de diferite construcții ce apar pe putinele spații verzi ori în zonele aglomerate ale Sucevei!

Avem obligația să luptăm ca acest lucru să se schimbe! Iar această schimbare în privința acestor probleme poate începe doar prin următorii pași:

1. Anunțarea pe toate canalele a organizării ședinței CTATU și transmiterea live a acesteia, în vederea asigurării transparenței și a eliminării oricăror speculații la adresa tuturor membrilor comisiei (nu ar fi corect)!

2. Comisia de urbanism a Consiliului Local trebuie să se deplaseze în teren, să discute toate proiectele legate de PUZ, PUD, concesiuni și superficii la fața locului! Votul decisiv este al nostru al consilierilor locali, cel al CTATU fiind doar consultativ! Avem obligația să fim responsabili când aprobăm astfel de proiecte!

În acest sens, vă rog să începeți să lăsați haina politică ce vă apasă umerii și dacă tot nu doriți să susțineți amendamentele, solicitările colegilor consilieri locali PSD care nu prevăd altceva decât aplicarea normalității existente de atâta timp în comunitățile cu care România se mândrește, vă rog pe această cale să susțineți petiția unui om apolitic, dar care luptă pentru comunitate poate mai mult decât noi”, le-a transmis Ioan Gabriel Buciac colegilor săi din Consiliul Local Suceava.

Adauga comentariu