Consiliul Județean Suceava s-a aprovizionat cu 30 de miniboxe portabile waterproof și cu extra bass

Conform SEAP, Consiliul Județean Suceava a cumpărat 30 de miniboxe portabile cu extra bass de la SC 1 Print Opus 1 SRL, din municipiul Suceava. Achiziția a fost încheiată la data de 11 mai 2020. 

Pentru cele 30 de boxe, CJ Suceava, a plătit 5.250 de lei (1.087,45 de euro), fără TVA.

Descrierea achiziției este următoarea: „CARACTERISTICI GENERALE Tip boxa - Portabila Conectivitate -Bluetooth Wi-Fi Versiune Bluetooth - 4.2 Autonomie acumulato - 16 h Functii - Rezistent la apa Hands-free Rezistent la praf Material - Plastic Metal CARACTERISTICI TEHNICE Tip alimentare - Acumulator Tip acumulator - Li-Ion Distanta maxima de operare - 10 m Interfata - 1 x Micro USB 1 x Audio In Raspuns in frecventa - 20 - 20000 Hz Impedanta iesire - 4 Ω Capacitate acumulator - 1400 mAh Tensiune alimentare - 5 V DIMENSIUNI Latime - 74 mm Inaltime - 92 mm Diametru difuzor - 46 mm Greutate - 234 g Miniboxa va fi inscriptionata pe o latura”.

 

 

Ofertantul este SC 1 Print Opus 1 SRL, cu sediul în municipiul Suceava. Administratorul firmei este Lucian Florin Puscasu, care este și asociat al firmei.

Firma a fost înființată la data de 7 iunie 2019 și are ca obiect de activitate „alte activitati de tiparirie n.c.a.”.

Profitul net, cifra de afaceri, numărul de angajați și alte informații nu sunt publicate pe portalul listafirme.ro.

Pentru a afla care este scopul acestor miniboxe portabile, reporterii Ziar de Suceava au încercat să ia legătura cu vicepreședintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, dar acesta nu a răspuns la telefon. De această dată reporterii nu au mai încercat să ia legătura cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că de când și-a făcut apariția coronavirusul, acesta nu le-a mai răspuns la telefon.


Informațiile au fost preluate de pe SEAP și listafirme.ro.

Comentarii

Andrei

19.05.2020 13:48

care e stirea? ca reporterii au incercat sa-l sune pe vicepresedinte?data viitoare inainte sa faceti un articol,  incercati sa aflati un raspuns.. sa stim si noi. (in caz ca sunteti reporteri)Zi faina! reporteri de nota 10 :))) 

Adauga comentariu