În continuare pietonii sunt călcați pe trecerile de pietoni din județul Suceava

Ieri, în jurul orei 10.00, D.R.M. (37 de ani), din municipiul Suceava, se afla la volanul unui autoturism marca Opel pe care îl conducea pe bulevardul Gavril Tudoraș din municipiul Suceava. La un moment dat, când a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, D.R.M. a accidentat-o ușor pe V.R. (55 de ani), din comuna Șcheia, care traversa regulamentar strada.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital, i-au fost recoltate probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia.

Tot ieri, pe la ora 16.00, B.T. (72 de ani), din municipiul Fălticeni, se afla la volanul unui autoturism marca Opel pe care îl conducea pe strada Republicii din municipiul Fălticeni. În momentul în care acesta a ajuns la trecerea de pietoni din fața Cec Bank, nu a acordat prioritate pietonului L.C. (58 de ani), din municipiul Fălticeni.

Femeia traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost rănită ușor în urma accidentului.

Șoferul și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: portalsm.ro

Adauga comentariu