Contrabandistul Vypera de la Piața Mică este păzit de polițiști pentru a nu putea evada din Spitalul Județean Suceava

Săptămâna trecută, polițiștii suceveni au făcut mai multe percheziții pentru a destructura o grupare care alimenta cu țigări de contrabandă cetățenii din municipiul Suceava. Contrabandiștii vindeau marfă de contrabandă la tarabele din Piața Mică aflată în cartierul George Enescu.

Printre cei vizați de percheziții s-au numărat și Corneliu Andronache zis Gigi sau Vypera (44 de ani), din municipiul Suceava și Ștefăniță Sava (54 de ani), din comuna Pârteștii de Jos. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, însă ulterior au fost lăsați în libertate sub control judiciar. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au făcut contestație, iar Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Ștefăniță Sava s-a prezentat de unul singur la sediul IPJ Suceava, ocazie cu care a fost introdus în Arestul Poliției sucevene.

Despre Corneliu Andronache zis Gigi sau Vypera s-a aflat că ar fi internat la Spitalul Județean Suceava. un echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a deplasat la unitatea spitalicească unde au aflat că individul este internat la Secția Ortopedie.

Medicii au precizat că Gigi contrabandistul nu poate fi externat. În aceste condiții, a fost constituită pază formată din polițiști din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Suceava și Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava, urmând ca la externare să fie introdus în arestul poliției.

Sursa foto: Facebook/ Corneliu Andronache

Comentarii

Pavel

19.10.2019 06:55

Bine că pe ăștia a lui Tolea nu ii luați... Sau îs prea protejați ???

Adauga comentariu