Corpul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit pe terasa pensiunii ”Santa Fe” vineri seara. Oamenii legii nu au reușit să stabilească identitatea defunctei până în acest moment

În seara de vineri, 26 noiembrie 2021, pe la ora 20.20, a fost anunțat faptul că pe terasa pensiunii „Santa Fe” din municipiul Suceava a fost descoperită o femeie decedată.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a constatat decesul la ora 20.30. Victima nu prezenta semne vitale, iar corpul era rigid. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii nu au observat urme de violență pe corpul defunctei. Asupra victimei nu a fost găsit niciun document care să ajute la identificarea acesteia.

Autoritățile cred că victima este o persoană fără adăpost. Așadar, au luat legătura cu reprezentanții Asociației „Lumină Lină” din cadrul Bisericii Sfânta Vineri, care au spus că ar fi existat o femeie în vârstă de 53 de ani care ar corespunde cu semnalmentele persoanei decedate. Persoana indicată a fost cazată ultima dată în acest centru la data de 17 ianuarie 2021.

Până în acest moment nu s-a aflat identitatea victimei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

sursa foto: pensiuneasantafe.ro

Adauga comentariu