Criminalii tânărului vicovean ucis la metrou în Londra au fost prinși

Alin Ramon Mihai și Ciprian Victor Mandachi, ambii în vârstă de 23 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, au fost arestați în Londra fiind acuzați că l-au omorât în bătaie pe vicoveanul Florin Pitic, un tânăr de 20 de ani.

Se pare că cei doi vasluieni au avut un conflict într-un club din Londra cu un alt sucevean și s-au răzbunat pe Florin, care nu a avut niciun fel de amestec.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, un sucevean a fost victima unei altercații extrem de grave într-o stație de metrou din Londra. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Florin Pitic (20 de ani), din orașul Vicovu de Sus, se întorcea de la ziua unui amic.

Conform jurnaliștilor de la Mirror, în stația de metrou Queensbury, vicoveanul a fost atacat și lovit cu pumnul. În cădere, tânărul s-a lovit la cap, iar în scurt timp a decedat la spital.

Florin Pitic se afla în Londra la muncă. Acesta este caracterizat de către apropiați drept un tânăr liniștit, ce nu a creat probleme. După efectuarea necropsiei urmează să fie începute formalitățile pentru ca trupul acestuia să fie adus în țară.

Adauga comentariu