Criminalul care ieri l-a omorât pe un rădăuțean cu mai multe lovituri de cuțit și a atacat doi tineri într-un parc a mai ucis doi oameni în trecut

Detalii cutremurătoare au fost expuse de Monitorul de Suceava cu privire la individul care ieri, de Sfântul Nicolae, l-a omorât pe un rădăuțean cu mai multe lovituri de cuțit și pe urmă a atacat cu același cuțit doi tineri care au încercat să îi ajute pe polițiști să îl imobilizeze pe agresor.

Potrivit cotidianului menționat, agresorul de ieri este Ghiocel Timofeev (53 de ani). Acesta mai are la activ două crime care îi apar în cazier, pentru care a stat prin pușcării în jur de 20 de ani. Se pare că prima crimă a fost comisă înainte de anul 2000, la Iași, iar a două a fost comisă într-un penitenciar, în timp ce își ispășea pedeapsa pentru prima faptă.

Ghiocel Timofeev a fost eliberat din pușcărie în luna mai a anului 2020. Atunci individul a ajuns pentru prima dată la Rădăuți. Bărbatul a locuit în tinerețe în Iași, iar după eliberare a venit în municipiul Rădăuți, județul Suceava. Pe aceste meleaguri a ajuns datorită femeii cu care s-a căsătorit în penitenciar. După ce s-a căsătorit cu rădăuțeanca respectivă, prin anul 2019, Ghiocel a preluat numele femeii.

De când a fost eliberat din pușcărie și până ieri, Ghiocel Timofeev nu a mai fost în atenția polițiștilor pentru nicio infracțiune.

Până în acest moment nu s-a putut stabili ce l-a împins pe individ să comită a treia crimă. Victima de ieri, un rădăuțean în vârstă de 53 de ani, locuia la circa patru kilometri de casa agresorului. După ce Timofeev s-a prezentat la ușa victimei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit și a luat-o la fugă abia după ce l-ar fi atacat și pe fiul victimei, care îngrozit a luat-o și el la fugă. Polițiștii rădăuțeani au fost alertați de către soția victimei. În urma apelului la 112 oamenii legii au pornit în urmărirea criminalului. În tot acest timp, mai multe persoane au sunat la 112 și au anunțat faptul că un individ fuge pe străzile Rădăuțiului având un cuțit în mână, iar pe urmă apelurile au anunțat faptul că individul în cauză a atacat și doi tineri într-un parc.

Oamenii legii nu au reușit să stoarcă nicio informație cu privire la motivul crimei, deși l-au audiat ore în șir.

Conform polițiștilor, agresorul a ajuns pe mâna lor după circa 10 minute de la primul apel.

Astăzi, inculpatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

sursa material: monitorulsv.ro

 

Adauga comentariu