Cum doriţi Covidul, mai în sânge, cu nosocomiale, sau bine prăjit?

Ne-am început dimineaţa “bine” cu tragediile şi morţile altora. Că de aceea suportăm de peste trei decenii să fim sclavii şi sponsorii unei clici de borfaşi care şi-au făcut “România lor”, o ţară mai frumoasă ca afară – că afară te mai saltă procurorii şi altfel decât la ordin. Că nu ni se întâmplă nouă, că nouă nu ni se poate întâmpla.

Avem încă un incendiu la un spital suport COVID-19, cu doi morţi (morţii altora) şi o infirmieră cu arsuri. Este un spital de stat din Ploiești, fără autorizație ISU și a cărui conducere a fost amendată în februarie pentru nişte nereguli. Adică spitalul fiind de stat, statul s-a amendat pe sine însuşi pentru ce n-a făcut la timp (oricum spitalul acela există acolo, pe acea locaţie, cu nereguli şi neautorizat încă de pe vremea lui Nea Ceaşcă). Practic s-au mutat nişte bani din buzunarul stâng al acestui stat mafiot, în cel drept (sau viceversa).

Citeşti declaraţiile autorităţilor, ale responsabililor şi te cruceşti: e stare de normalitate, nimic grav, sistemul medical este solicitat. Na, sunt doi morţi în plus, ce mai contează la cei peste 30.000 morţi din timpul acestei crize politice declanşate numai că nu au ajuns la o înţelegere cum să-şi împartă ciolanul din PNRR şi PNDL.

Toată vara au frecat menta, acum sunt îngenunchiaţi, săracii de ei! Un pat ATI în plus nu au reuşit să producă de la ultima declaraţie de genul: “staţi în case, altfel, după Sărbători, vom fi nevoiţi să înmormântăm oameni”. “Sistemul este suprasolicitat, vom ajunge în situaţia de a alege cine să trăiască şi cine să moară”...

Mă şi mir că încă n-a ieşit Cîţu să zică: “să-ţi fie ruşine, Vlad Voiculescu”!

Deşi, corect ar fi să fim întrebaţi: ”Cum serviţi Covidul, mai în sânge, cu nosocomiale, sau bine prăjit?”

România este un stat eșuat de la atâta hoție și jaf făcute de către cei care trebuiau să vegheze ca jaful și hoția să nu se întâmple, cei care au jurat la fiecare învestire că vor face totul pentru binele și bunăstarea poporului român.

Vă aduceţi aminte cât de rapid au ridicat elicopterul şi au vânat ursul care a avut pretenţia să guste din carnea de neam prost a ministrului pesedist al Mediului? Nu vă mai amintiţi, vă reamintesc eu.

În septembrie 2012, un bătrân în vârstă de 71 de ani a murit după ce a fost atacat de un urs, în satul Dealul Frumos din comuna Pietroşiţa. Alte două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost atacate de urs şi rănite, la Buciumeni, după-amiaza aceleiaşi zile. Ursul nu știa cu cine se pune – una dintre femeile atacate fiind rudă cu ministrul USL al Mediului Rovana Plumb. Așa că, pac, la războiu! – un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor a plecat, sâmbătă seară, în Dâmboviţa, şi a survolat zona de nord a judeţului, dotat cu termoviziune (ca nord-vietnamiezii după Rambo), până au identificat animalul, l-au declarat turbat din zbor și l-au eliminat prin împușcare. Nu putem să spunem că cei de la PSD nu respectă legea, măcar Legea talionului tot o respectă, măi frate…

Despre cel care a murit şi nu era rudă cu reprezentantul statului mafiot român, ne-a lămurit chiar Rovana Plumb cum a fost: “a fost o altercație între urs și om”.

Voi chiar credeţi că de banii şi munca voastră ăştia chiar au de gând să aibă grijă de voi? Şi-au dat legi numai pentru ei. Se mobilizează numai când sunt ei şi ai lor în pericol. Este diferenţa dintre “Jos Ceauşescu” şi “Fără comunişti” – ce au scandat unii (cei mai mulţi) şi restul (minoritatea) în Decembrie 1989. Pentru minoritate sistemul a mobilizat “teroriştii” – de aceea am avut peste 1000 de morţi după ce Ceauşescu a fost arestat şi încarcerat la Târgovişte. Minoritatea a fost pusă cu botul pe labe.

Nu i-au ajuns “teroriştii”? Au fost aduşi “minerii”. Cât timp Iliescu trăieşte, procesele Revoluţiei şi Mineriadelor nu se vor judeca. Că complicii şi beneficiarii socialismului cu faţă umană ai lui Ilici sunt încă în pâinea capitalismului de cumetrie. Ei, sau urmaşii lor. România lor este cea mai frumoasă ţară din lume. Vreo 100.000 de borfaşi au câteva milioane de sclavi la dispoziţia bunului lor plac.

Am văzut că iar şi-au adus aminte unii, alţii de vorbele lui Corneliu Coposu care zicea că: “ar fi tragic ca, în 25 de ani, Frontul Salvării Naționale să se afle şi la stânga şi la dreapta eşicherului politic”. Adică aceeași Mărie, cu altă pălărie.

Scriam în anul 2000: “Din păcate, Seniorul nu a văzut că FSN era şi pe vremea lui, prin securiştii şi informatorii infiltrați, atât la stânga, cât şi la dreapta eşicherului politic din România. Unii securişti şi turnători s-au sacrificat încă din 1990 să se ducă în “opoziţie”.

Plus că de năravurile “fanariote” cu care a fost infectată societatea încă de la “pa’şopt” şi care erau prezente, nu am scăpat şi nu vom scăpa niciodată.

Aşa că în loc de “țărănism”, am avut infestare cu Ciorbea, Mischiu, Lupu, Harnagea, Dudu Ionescu șamd. Istoria ca și isteria se repetă.

Iar de așa-ziși intelectuali care nu greșesc în veci, căci vorba lor e “decât” izvor de înțelepciune tranșantă, fițele lor - stindard de luptă, iar toanele - avertizări asupra pericolului în care se zbate democrația, nu vom scăpa niciodată. #MiSeCuvinii au existat de pe vremea când unii îl lingcureau pe Carol al II-lea, alții, precum Sadoveanu, își pregătea limbuța pentru Gheorghe Gheorghiu Dej, restul aplecându-și omagiile pentru viitorul luminos al României, Nicolae Ceaușescu.”

Acum se vede cel mai bine cum urmașii lor și-au găsit întotdeauna un stindard de ridicat, să ne spună, din sinecuri plătite de la stat, sau din afaceri care mor cum le scoţi ţâţa bugetului din gură, cât de mișto este să propovăduiești toane și fițe.

Banul pute numai dacă nu le plătește lor aroma de tutun fin...

Fugiţi cât mai puteţi!

Şi, gata!

Adauga comentariu