Cum s-a produs accidentul rutier de pe raza localității Marginea în urma căruia două tinere în vârstă de 17 ani au ajuns la spital

Ieri, în jurul orei 14.00, pe raza localității Marginea a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului, două tinere în vârstă de 17 ani au fost transportate la spital. 

Se pare că, P.C. (27 de ani), din comuna Horodnic de Sus, conducea un autoturism marca BMW pe DN 17A, dinspre municipiul Rădăuți spre comuna Marginea. Înaintea BMW-ului circula un autoturism marca Peugeot, condus de către C.G. (24 de ani), din comuna Burla. În apropierea intersecției cu DC 45, mașina din fața Peugeot-ului a frânat pentru a vira la dreapta către DC 45. Deoarece BMW-ul nu a păstrat o distanță suficiență față de Peugeot, cel dintâi a intrat în coliziune cu mașina din fața sa. În urma impactului, BMW-ul a părăsit partea carosabilă prin partea stângă și s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier au fost rănite două tinere în vârstă de 17 ani, ambele din comuna Horodnic de Sus.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform polițiștilor, atât șoferul Peugeot-ului cât și cel al BMW-ului se fac vinovați pentru producerea evenimentului rutier. Șoferul Peugeot-ului ar fi vinovat pentru că nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de mașina din fața sa, iar șoferul BMW-ului ar fi vinovat pentru că a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de autoturisme în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea Interzisă”.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

 

Adauga comentariu