Cumnata fiului lui Traian Iliesi a primit peste 20.000 de euro pentru a se ocupa de întreținerea drumurilor comunale din Moldovița. Aceasta este soția gateristului Alin Boșutar

Conform SEAP, Primăria Moldovița a atribuit direct un contract în valoare de 90.000 de lei (18.190,64 euro), fără TVA, pentru „lucrari de intretinere a drumurilor”.

Descrierea achiziției este următoarea: „solicităm să efectuați lucrări de întreținere drumuri și ulițe comunale în comuna Moldovița, județul Suceava”.

Firma care se va ocupa de întreținerea drumurilor și ulițelor comunale din comuna Moldovița este SC Best Auto Network SRL, administrată de către Lorena Marieta Boșutar, soția lui Alin Boșutar. Alin Boșutar este cumnatul lui Narcis Iliesi, care la rândul său este fiul lui Traian Iliesi, primarul din comuna Moldovița.

Vă amintim faptul că aceeași firmă se ocupă și de întreținerea drumurilor vicinale și agricole din comuna Vatra Moldoviței, unde este primar Virgil Saghin. Între cel din urmă și primarul comunei Moldovița există o legătură familială. Soția primarului din Moldovița este un fel de verișoară cu primarul din Vatra Moldoviței, bunicul soției lui Traian Iliesi fiind frate cu bunicul lui Virgil Saghin.

 

 

 

Adauga comentariu