Curtea de Apel Suceava i-a micșorat pedeapsa lui Marcu, individul care a violat și tâlhărit o femeie în vârstă de 65 de ani în propria casă, de la opt ani de închisoare la cinci ani și opt luni

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Ilie Cristinel Marcu împotriva sentinței penale prin care a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol și tâlhărie calificată.

Magistrații i-au micșorat pedeapsa de la opt ani de închisoare cu executare, la cinci ani și opt luni.

Decizia este definitivă.


La data de 14 ianuarie 2022, ora 20.30, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o persoană vătămată în vârstă de 65 ani, cu privire la faptul că în jurul orei 20.00, un bărbat necunoscut a pătruns prin efracție în locuința ei, a violat-o și i-a furat telefonul mobil.

În urma cercetărilor a fost identificat ca autor al faptei numitul Ilie Cristinel Marcu (35 de ani).

În urma punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Rădăuți, la adresa de domiciliu și la care locuiește în fapt inculpatul a fost identificat și ridicat telefonul mobil marca Samsung J4+, aparținând persoanei vătămate. De asemenea, au fost identificate și ridicate obiecte de vestimentație purtate de către autor la momentul comiterii faptelor.

Se pare ca inculpatul a intrat în locuința victimei prin forțarea ferestrei locuinței. Pe urmă, bărbatul i-a acoperit gura victimei cu mâinile, a trântit-o pe pat și a întreținut relații sexuale normale și anale cu aceasta. La plecare, individul i-a furat telefonul victimei, dar și alte bunuri din locuință.

Ilie Cristinel Marcu a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 17 ianuarie 2021 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adauga comentariu