DACIAN CIOLOŞ E VARZĂ LA BRUXELLES: A stârnit ilaritate în momentul în care a demonstrat că habar nu are ce înseamnă democraţia participativă

Dacian Cioloș a stârnit hohote de râs ieri printre membrii Parlamentului European după ce s-a trezit să declare de la microfon că noile politici trebuie să se facă în urma unor conferinte la care cetățenii să se exprime. Președintele noului grup New Europe a demonstrat că habar nu are ce înseamnă democrația reprezentativă. De aceea a şi stârnit ilaritate cu propunerea sa.

Asta o dată. Apoi, a jignit o cutumă stabilită de ani de zile la Bruxelles, despre felul în care se alocă funcţiile importante. Prin grupul de isterici neo-marxişti pe care îl conduce, total aserviţi lui Macron, practic a distrus negocierile. Până la urmă, din cauza lui, nici o funcţie importantă nu a fost alocată unui est-european.

Ziua de ieri ne-a arătat că marele Dacian Cioloş are la Bruxelles o reputaţie mult mai proastă ca în România

Aşa e când eşti politician făcut la apelul bocancilor Unchiului „Vulpea”!

PS: Ne amuză comentariile Martorilor lui Cioloş. Şi-au găsit un nou chip cioplit la care să se închine toţi ex-macoviştii, ex-mereuiştii, ex-feciştii şamd. Prostia nu e destulă fără repetiţie în slujba diverselor chipuri cioplite puse pe piaţă de fosta şi actuala securitate. Ce vină avem noi că Cioloş al vostru e varză, că a râs un întreg Parlament European, nu câţiva cum vă amăgiţi în cerc voi, de găunoşenia personajului?

Adauga comentariu