Dan Barna, candidatul Alianței USR – PLUS pentru alegerile prezidențiale, a fost prezent astăzi la Suceava: „Vreau să fiu un președinte implicat, un președinte prezent”

Candidatul Alianţei USR – PLUS pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, Dan Barna, a fost astăzi prezent la Suceava. Acesta a spus că ar dori să fie un preşedinte al României „prezent şi implicat”. El a explicat că a ales pentru debutul campaniei de strângere de semnături două regiuni care „au rămas izolate”, Moldova şi Bucovina.

„Am început acest turneu cu Moldova, pentru că Moldova şi Bucovina sunt regiuni ale României care au rămas izolate din punct de vedere al infrastructurii de restul ţării. Pentru Alianţa USR-PLUS şi pentru mine personal, Moldova şi Bucovina sunt la fel de importante precum oricare altă bucată de Românie. Elementul comun care leagă aceste judeţe ale României a fost acela că oameni veniţi acasă în luna august, care muncesc în străinătate, îmi spuneau că s-ar întoarce în ţară dacă România le-ar da încredere că lucrurile pot să meargă spre bine. A transforma România într-o ţară în care să-ţi doreşti să creşti copiii, în care să ne dorim să trăim. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în România ne arată că este o disperată nevoie de schimbare şi de o reformă profundă a statului”, a declarat Barna.

Acesta a mai spus că, în cazul în care va câştiga alegerile din noiembrie, va fi un preşedinte „implicat şi prezent nu doar în situaţiile de criză”, care să dea „acel mesaj de încredere şi speranţă pentru oameni”.

„Este tipul de preşedinte care vreau să fiu, un preşedinte implicat, un preşedinte prezent, nu doar în situaţiile de criză, ci în dramele şi reuşitele de zi cu zi ale comunităţii. Preşedintele poate să dea mesajul acela de inspiraţie şi încredere de care avem foarte mare nevoie în momentul de faţă”, a completat Barna.

Candidatul Alianței USR – PLUS s-a deplasat ulterior la Fălticeni de unde urma să se îndrepte spre județul Botoșani.

Adauga comentariu