Daniel Bodnar nu a consumat băuturi alcoolice înaintea producerii gravului accident rutier de la Sucevița. Activistul de mediu avea ZERO alcool în sânge

Rezultatele analizelor probelor de sânge prelevate de la activiștii de mediu Daniel Ghinghiloschi (șofer) și Daniel Bodnar (pasager) în urma accidentului în care au fost implicați la data de 19 ianuarie 2021 arată faptul că aceștia nu aveau alcool în sânge în momentul producerii evenimentului. Cu alte cuvinte, niciunul dintre cei doi nu a consumat băuturi alcoolice înaintea accidentului.

La scurt timp după producerea accidentului de la Sucevița, polițiștii ajunși la fața locului le-au solicitat celor doi activiști de mediu să sufle în aparatul etilotest. În urma testării, rezultatul lui Daniel Ghinghiloschi era 0,00, în timp ce rezultatul lui Daniel Bodnar a fost de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe urmă celor doi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei cu exactitate, iar specialiștii de la Medicina Legală au constatat cele menționate în primul paragraf al acestui articol.

În urma aflării informației conform căreia Daniel Bodnar a avut o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, „cunoscătorii” din spațiul public au dezbătut cum au putut acest subiect și cei mai mulți au aruncat jigniri fie în activistul de mediu, fie în polițiști. Cei din urmă au fost acuzați că ar fi influențat testarea pentru a-l pune într-o imagine nefavorabilă pe Daniel Bodnar, care este unul dintre cei mai vocali activiști de mediu din județ și care a pus autoritățile la treabă de multe ori.

„Judecătorii” de pe rețelele de socializare nu au luat în considerare faptul că aparatul etilotest poate a arătat alcoolemia de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat fie dintr-o eroare a aparatului, fie din cauza unor alimente consumate înaintea testării, fie cel testat a folosit apă de gură înaintea testării. Trebuie menționat faptul că pentru o asemenea alcoolemie arătată de aparatul etilotest, cel testat nu este tras la răspundere pentru că nu reprezintă vreun motiv de suspiciune cu privire la consumul băuturilor alcoolice.


Alte știri despre acest subiect:

Daniel Bodnar continuă să primească amenințări și își pune semne de întrebare cu privire la producerea gravului accident rutier în care a fost implicat: „Tind să cred că nu a fost un simplu accident. Și eu și Dani nu adormeam așa ușor în mașină niciodată”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a trecut cu bine peste trei operații efectuate în Germania: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a ajuns într-o clinică din Germania: „Felul în care sunt tratați pacienții, aparatura și condițiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România”

Mesajul înduioșător al judecătorului Alin Bodnar despre fratele său, activistul de mediu Daniel Bodnar: „Ai continuat să lupți pentru că nu voiai să trăiești cu regretul anilor în care ai fi putut lupta mai mult”

Starea de sănătate a lui Daniel Bodnar s-a agravat și trebuie transferat de urgență în Germania după ce medicii i-ar fi făcut radiografia la piciorul greșit:„Mi-au efectuat radiografia la nivelul gleznei stângi, nu la piciorul cu probleme”

O MÂNĂ DE AJUTOR PENTRU DANIEL BODNAR! Apropiații și familia activistului de mediu strâng fonduri pentru recuperarea acestuia

Operația activistului de mediu Daniel Bodnar a fost finalizată. Acesta se va recupera la Viena: „Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării”

Mesajul lui Daniel Bodnar transmis prin intermediul luptătorului Ghiță Ignat: „Doctorii spun că probabil nu voi mai putea merge, eu însă cred în Dumnezeu, cred că El poate face minuni”

Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare și l-au trimis de urgență la Iași

VIDEO Imagini de la locul gravului accident rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel BodnarVIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

VIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

Mesajul familiei activistului Daniel Bodnar: „Daniel urmează să fie operat mâine. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”

Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a activistului de mediu Daniel Bodnar: „Are dureri postoperatorii foarte mari, în ciuda analgezicelor”

Mesajul activistului de mediu Daniel Bodnar de pe patul de spital: "Durerile de după operație sunt încă foarte intense. Piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are și el probleme, iar bazinul încă este amorțit"

Activistul de mediu Daniel Bodnar se află în drum spre o clinică din Germania

 

 

Persoanele care vor să sprijine recuperarea lui Daniel Bodnar, o pot face donând sume de bani în oricare dintre conturile de mai jos:

Bodnar Daniel 

Cont în LEI - Banca Transilvania - RO05BTRLRONCRT0501378502, BTRLRO22

Bodnar Daniel

Cont în EURO – Banca Transilvania - RO79BTRLEURCRT0501378501, BTRLRO22

Bodnar Daniel

REVOLUT - GB06 REVO 0099 7013 1862 45, REVOGB21

Bodnar Simona

Cont în LEI – Banca Transilvania - RO60BTRLRONCRT0476112601

Donații se pot face și prin intermediul Facebook-ului, dând click AICI.

Adauga comentariu