De la crâșmă, la spital. Un tânăr, căruia nu i se mai dădea alcool într-un bar, a căzut peste bicicletă în timp ce încerca să traverseze stradă pentru a ajunge la crâșma de vis-a-vis

Aseară, în jurul orei 21.30, D.D. în vârstă de 27 de ani a consumat băuturi alcoolice la un bar din satul Bărăști, comuna Boroaia. La un moment dat, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, personalul localului nu l-a mai servit pe individ cu băuturi alcoolice.

Văzând că nu își mai poate satisface pofta de alcool, tânărul și-a luat bicicleta și a încercat să traverseze strada către barul de peste drum, conducând-o de ghidon, mergând pe lângă aceasta. 

La un moment dat, deoarece era beat peste măsură, D.D. s-a dezechilibrat și a căzut peste bicicletă. În urma căzăturii, tânărul s-a lovit în zona toracelui.

Până la urmă, D.D. a ajuns acasa, în satul Giulești, din comuna Boroaia, iar după câteva ore, văzând că durerile nu dispar, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care l-a transportat pe individ la spitalul din Fălticeni. Ajuns la unitatea spitalicească, apelantul a fost diagnosticat cu traumatism hemitoracic drept.

Adauga comentariu