De la petrecerea din apartament, în arest. Un chefliu, care-și deranja vecinii în toiul nopții, a înjurat, amenințat și bruscat patrula mixtă care i-a bătut la ușă

De la cheful din apartament, în arestul IPJ Suceava. Un petrecăreț, care-și deranja vecinii în toiul nopții, a prins puteri când a văzut patrula la ușa sa

În seara de 19 spre 20 februarie 2021, pe la ora 02.00, o femeia din municipiul Suceava a sunat la 112 și a anunțat faptul că de la un vecin de-al său se aude muzică la intensitate mare.

La fața locului a intervenit o patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm. Aceștia s-au dus la ușa apartamentului din care se auzea muzica. După ce au insistat la sonerie, ușa apartamentului în cauză a fost deschisă de către un individ beat care a susținut că este proprietarul locuinței.

Petrecărețul Marius Pintilie (45 de ani), din municipiul Suceava, fiind deranjat probabil de musafirii neinvitați, a pus „ținta” pe cei doi angajați ai MAI-ului și a început să îi înjure. Polițistul și jandarmul i-au cerut individului să adopte un limbaj civilizat, dar Pintilie a devenit agitat și agresiv cu cei doi, ieșind pe casa scării. Atunci, petrecărețul a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției municipiului Suceava pentru luarea măsurilor legale.

În timp ce se afla în sediul Poliției, Marius Pintilie a înjurat din nou angajații MAI, ba chiar a schimbat foaia și a început să îi amenințe. De asemenea, scandalagiul s-a ridicat de pe scaun, iar când jandarmul a încercat să îl liniștească, petrecărețul l-a împins pe jandarm.

În aceste condiții, Pintilie a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ultraj”.

 

Adauga comentariu