„Deontologul” Sabin „Borcan” Orcan este alimentat cu bani de Pandelică al Firei, primarul din Voluntari

Sabin „Borcan” este genul de linge blide care vede contractul din ziarele altora, dar uită să-şi verifice contul. Banii PSD sunt murdari dacă îi încasează alţii pe contracte la vedere, dar sunt extrem de curaţi când îi încasează el pe din dos.

Uitaserăm de episodul cerţii de la Antena 3 dintre auto-„prezidenţiabilul” primar al comunei Voluntari, Florentin Pandele, și Bogdan Chirieac. Despre cum Pandelică l-a ameninţat cu „dezvăluiri” fioroase despre contractele pe care le încasează Chirieac de la el. Din răzbunare că Bogdan Chirieac şi-a permis să se plângă de traficul din Bucureşti. Că neamul prost are impresia că dacă dă un ban, cumpără tăcere şi complicitate – fix ce crede şi „borcanul” presei „niusviik”-endiste „dă” România.

„Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac”, a spus Florentin Pandele.

La care Bogdan Chirieac i-a replicat:

„Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă”.

La această replică Pandelică s-a prefăcut că e în trafic şi că nu prea aude bine.

Revenind la "deontologul" Sabin „Borcan” Orcan, căruia nu-i puţeau banii furaţi de Adamescu când îi încasa el ca salariu, să-i amintim cum făcea el, în calitatea sa de lucrător-şef la "România Liberă", presiune pe redacţia „Academia Caţavencu” „s-o lase mai moale cu Piaţa şi cu critica la Firea”. Atâta presiune a făcut până l-a convins pe Adamescu să închidă revista. Iată că aflăm azi şi de ce: bani de la Pandelică al Firei.

Normal, Borcan se „scuză” de acuzaţii cu glumiţe şi atacuri la persoană pe site-ul amicului Tăpălagă (tristă). Că cică "cititorii lui" "mai inteligenţi" ca ai lui Bogdan Chirieac care nu mai are „credibilitate” ca „unul care şi-a vândut conştiinţa” şi alte bla-bla-bla-uri triste ca nişte flegme în batiste... Dar când el slujea ca o slugă la Patriciu şi Adamescu, pe bani de furat, din devalizări, cum era, cumva deontologie de presă?

Chiar am fost curioşi să vedem câte materiale despre Adamescu şi banii lui murdari a publicat în „niusviik dă România” Borcanul de Presă. Nu vă mai obosiţi să căutaţi: rezultatul este ZERO. La fel ca şi caracterul acestui individ.

Adauga comentariu