Deputații AUR, șoferul Acatrinei și infractorul Pușcașu, nu au deschis gura nici măcar 10 minute în plenul Camerei Deputaților în aproape un an de mandat de parlamentar

Nu foarte multă lume știe, dar Dorel – Gheorghe Acatrinei și Lucian – Florin Pușcașu sunt deputați AUR care reprezintă județul Suceava în Parlamentul României.

Aceștia au fost aleși surprinzător în urma alegerilor parlamentare de la sfârșitul anului 2020. Ca și acum, puțin suceveni știu cine sunt Acatrinei și Pușcașu, însă au votat AUR datorită activității lui George Simion, liderul național al partidului.

Dorel – Gheorghe Acatrinei este președintele filialei județene AUR Suceava. Conform CV-ului său, în anul 1996, Acatrinei a finalizat studiile Liceului cu Program Sportiv Suceava, însă până în 2001 nu a activat pe piața muncii. Președintele AUR Suceava s-a angajat pentru prima dată la data de 1 aprilie 2001, când s-a angajat ca șofer la o firmă din Drăgoiești.

Cariera de șofer a lui Acatrinei s-a închiat în anul 2010, când a devenit CEO la propria firmă de transport.

De la depunerea jurământului de credință și până astăzi, Dorel – Gheorghe Acatrinei a vorbit în plenul Camerei Deputaților patru minute și 16 secunde.

Lucian – Florin Pușcașu este practic liderul din umbră al filialei județene AUR Suceava. În urmă cu mai puțin de 10 ani, acesta a fost la un pas de a ajunge la închisoare. Judecătoria Suceava l-a condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție privind cheltuirea ilegală a unor fonduri europene. Ulterior, Curtea de Apel Suceava nu a ținut cont de o condamnare mai veche avută de Pușcașu la Judecătoria Gura Humorului și l-a condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, obligându-l totodată să achite 32.000 de euro către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

Din rechizitoriul întocmit de procurorii DNA Suceava a reieșit că Lucian – Florin Puşcaşu a scos pe bandă rulantă absolvenţi de cursuri plătite din bani europeni, chiar dacă „beneficiarii” habar n-aveau de cursurile la care ar fi trebuit să ia parte.

De la depunerea jurământului de credință și până astăzi, Lucian – Florin Pușcașu a vorbit în plenul Camerei Deputaților trei minute și trei secunde.

Adauga comentariu