Dezaxatul din Rădăuți, care și-a lăsat gravidă fiica de 14 ani după ce a violat-o de mai multe ori, a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Radu Mihai Acatincăi la 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol”.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 26 noiembrie 2021, la ora 16.30, polițiștii din Rădăuți au primit o informație conform căreia o minoră este gravidă, după ce ar fi fost agresată sexual. Adolescenta în vârstă de 14 ani locuiește împreună cu părinții și cei trei frați minori.

Un psiholog a purtat discuții cu minora, ocazie cu care a aflat că, în perioada 2020 – 2021, aceasta a fost violată de tatăl său, Radu Mihai Acatincăi (45 de ani), la domiciliul lor din municipiul Rădăuți.

Fata a fost consultată de medicii din cadrul Spitalului municipal Rădăuți, ocazie cu care s-a stabilit că aceasta este însărcinată în 22 de săptămâni. Minora a fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Suceava.

Bestia Radu Mihai Acatincăi a fost audiat de către polițiști, care au decis reținerea lui pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de 27 noiembrie 2021, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă, magistrații dispunând arestarea lui preventivă pentru 30 de  zile.  

Adauga comentariu