DIICOT Suceava l-a săltat din trafic pe un tânăr din Siret care plimba cu mașina circa 20 de kilograme de canabis. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava privind dispunerea arestării preventive pentru 30 de zile față de inculpatul Sebastian Iosif Mendela pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc, fără drept” în modalitățile „transportul și deținerea de droguri de risc fără drept”.

Decizia nu este definitivă, aceasta poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

La data de 9 februarie 2022, Sebastian Iosif Mendela a fost oprit în trafic pe raza localității Dărmănești. Tânărul din Siret conducea un autoturism. În mașina acestuia a fost găsită cantitatea de circa 20 de kilograme de canabis, împărțită în pungi vidate. Cantitatea respectivă venea din străinătate și a ajuns în județul Suceava prin curierat.

Dacă nu ar fi fost oprit în trafic, tânărul ar fi ajuns în Siret, ar fi împărțit marfa și ar fi vândut-o clienților săi din municipiul Suceava și din alte localități de pe raza județului Suceava. 

 

Adauga comentariu