Direcția de Sănătate Publică Suceava și-a turat motoarele în lupta cu COVID-19 până ce s-au stricat instalațiile sanitare, electrice și laboratoarele. DSP a plătit peste 40.000 de lei pentru reparații

În ultima vreme, Direcția de Sănătate Publică Suceava a întâmpinat mai multe probleme printre care unele la nivelul instalației electrice, instalației sanitare și laboratoarelor. Pentru rezolvarea acestora DSP Suceava a cerut oferte societății comerciale Capera SRL, pe care ulterior le-a și acceptat.

Privind aceste reparații și modificări, conform SEAP, au fost finalizate două licitații. Una dintre licitații a fost finalizată la data de 31 martie 2020 și alta la data de 7 aprilie 2020.

Prin intermediul primei licitații, finalizată la data de 31 martie, DSP Suceava a acceptat oferta societății comerciale Capera SRL, căreia i-a plătit  34.474,92 de lei, fără TVA, pentru „lucrari reparatii si modificari instalatie electrica, servicii lucrari reparatii laboratoare DSP SV”.

Pentru un „pachet servicii reparatii si modificare instalatii electrice” DSP Suceava a plătit 10.208,46 de lei.

Pentru un „pachet servicii lucrari si reparatii laboratoarea DSP SV”, Direcția de Sănătate Publică Suceava a plătit 24.266,46 de lei.

Prin intermediul celei de a doua licitații, finalizată la data de 7 aprilie, DSP Suceava a acceptat oferta societății comerciale Capera SRL, căreia i-a plătit 7.494,68 de lei, fără TVA, pentru „lucrari reparatii constructii( amenajari, inst sanitare, inst electrice”.

Așadar, din pricina stricăciunilor apărute, în ultimele două săptămâni DSP Suceava a cheltuit 41.969,6 de lei doar pentru reparații din interiorul sediului.

Informațiile au fost preluate de pe SEAP.

sursa foto: realitateadesuceava.net

Adauga comentariu