Dispută verbală între Cuc și Flutur cu privire la care dintre ei e mai incompetent

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost ieri la Suceava și a inspectat șantierele celor două șosele de centură din Suceava și Rădăuți. Acesta nu a ezitat să lanseze un atac la adresa lui Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, care s-a plimbat cu lopata pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava.

„Am văzut acum ceva timp un filmuleț cu dânsul, cum punea pietris cu lopata la roțile unei autobasculante. Punea la roțile din față, la un camion cu tracțiune spate. În primul rând, dacă tot vrei să faci lucruri care dau bine la presă, măcar fă-le cum trebuie și în al doilea rând: ai terminat toată treaba la Consiliul Județean? Aveți toate DJ-urile la negru, drumurile sunt plombate, fără gropi? Eu nu știu de ce vrea să se bage pe obiectivele care sunt asumate de Ministerul Transporturilor, în condițiile în care am înțeles că DJ-urile sunt cum sunt, măcar dacă faci o treabă, fă-o calumea!”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Gheorghe Flutur a ținut să-i răspundă ministrului Transporturilor, anunțând că va fi în continuare extrem de incomod.

„Lopata lui Flutur și metrul de autostradă l-au adus pe Cuc la Suceava. Sunt gesturi de disperare ale noastre că suntem uitați de București în ceea ce privește infrastructura de drumuri. Domnul ministru Cuc a fost în doi ani de zile de trei ori ministru. I-am făcut mai multe intervenții pentru alocarea de bani pentru drumul expres Suceava-București și să deschidă finanțarea pe autostrada care leagă Moldova de Ardeal. Voi fi extrem de incomod în continuare ca reprezentant ales al județului Suceava, al sucevenilor până când voi vedea că și Suceava contează la București din punct de vedere al investițiilor în drumuri. Insist foarte tare să deschide cursa de tren Suceava-Cernăuți ca o obligație morală între cele două capitale ale Bucovinei și de recunoaștere a realităților istorice”, a transmis Gheorghe Flutur.

În concluzie, nu putem spune decât că ambii sunt incompetenți. Drumurile județene sunt praf, șoseaua de centură a Sucevei poate intra probabil în cartea recordurilor ca fiind șoseaua de acest gen terminată în cel mai lung timp posibil, iar autostrăzile vor fi în continuare o himeră în Suceava și Moldova.

Adauga comentariu