Doamna Sorina Pintea ați spus că inaugurați spitalul din Fălticeni în luna septembrie, dar ați uitat să ne precizați că nu a acestui an

Spitalul din municipiul Fălticeni a fost început în anul 1991 și nu a fost finalizat până în prezent. De atunci și până în prezent pe la Ministerul Sănătății s-au perindat 23 de miniștri, unul mai „competent” decât celălalt.

Sistemul de sănătate din România este la pământ și asta din cauza incompetenților care s-au aflat în fruntea Ministerului Sănătății.

De la sfârșitul lunii ianuarie 2018 și până în prezent, Sorina Pintea a ocupat funcția de ministru al sănătății. În luna mai a anului trecut, aceasta a vizitat spitalul din Fălticeni început în urmă cu aproape trei decenii și a anunțat că unitatea spitalicească ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul anului în curs.

Cu trecerea timpului, doamna Sorina Pintea a devenit și mai încrezătoare. În luna mai a acestui an, dumneaei, împreună cu Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, s-au aflat în județul Suceava într-o vizită de lucru. Atunci, pe ministrul sănătății l-a luat gura pe dinainte și a spus: „În septembrie revenim la Fălticeni să deschidem spitalul”. Just este faptul că Pintea nu a spus că va reveni la Fălticeni în luna septembrie a unui an anume.

Pentru cine nu știe, spitalul din Fălticeni nu a fost deschis și nu va fi deschis cel mai probabil nici anul acesta, decât printr-o minune...

23 de miniștri, 28 de ani și 53 de milioane de lei și spitalul din Fălticeni încă nu este gata. Să fie vorba de incompetență sau nepăsare?

Adauga comentariu