Doctorul Anatolii Buzdugan va fi noul manager al Spitalului Județean Suceava

Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost stabilită într-o ședință a consiliului director care a avut loc luni în prezența secretarului de stat PNL din ministerul Sănătății, generalul pensionar Ionel Paul Oprea.

Manager al Spitalului Județean ar urma să fie numit medicul Anatolii Buzugan, șeful secției de Neurochirurgie.

Funcția de director medical va fi ocupată de medicul Valerian Gavrilovici.

Doctorul Anatolii Buzdugan, medic primar neurochirurg, doctor în științe medicale și șef al Secției de Neurochirurgie din cadrul Spitalului de Urgențe „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, a absolvit Facultatea de Medicină din Chișinău în anul 1986 si, mai apoi, s-a specializat în domeniul neurochirurgiei în Republica Moldova.

Până a ajunge în Suceava, a profesat atât în spitalul din Chișinău, cât și în cel din Bălți, unde a înființat secția de neurochirurgie. După ani de muncă, împreună cu personalul din conducerea Spitalului de Urgențe „Sfântul Ioan cel Nou”, a reușit să înființeze o secție de neurochirurgie și în Suceava.

În momentul de față este unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, recunoaștere venită atât din rândul colegilor, cât și din cel al pacienților.

Sursă material: www.stirisuceava.net

Sursa foto: Crai Nou

Adauga comentariu