(DOCUMENT) Cifrele sondajului secret al USR. Sucevenii ar vota cu PSD la alegerile parlamentare

Un sondaj de opinie, întocmit de IMAS la comanda USR și care nu a fost dat publicității, arată cum se situează partidele politice în preferințele electoratului în anul 2019. Rezultatele au fost date pe fiecare județ în parte, dar și pe regiuni.

Sondajul a avut ca scop determinarea intenției de vot pentru alegerile parlamentare, a fost aplicat pe un eșantion de 12.315 persoane și are relevanță la nivel național.

Conform sondajului ținut secret de către cei de la USR, cel mai votat partid este PNL, urmat de PSD și USR. Alte partide care au fost incluse în cercetarea socilogică, precum ALDE, PRO România sau PLUS, ar avea un procent între 6 și 8 la sută din voturi.

Interesant este faptul că în sondajul făcut la cererea USR a fost inclus un partid despre care foarte puțini oameni au aflat. Este vorba despre partidul Democrației și Solidarității (DEMOS) care ar avea un scor de 0,24 la sută.

În județul Suceava, cele mai votate partide rămân PSD (27,97%), PNL (25,72%), USR (16,40%), PRO România (8,04%), ALDE (6,75%), PLUS (5,47%), PMP (2,57%), DEMOS (0,64%), UDMR (0,32%), Altul (6,11%).

Rezultatele sondajului comandat de USR:

Adauga comentariu