DOCUMENT Primarul Virgil Saghin s-a ținut de cuvânt și a reușit afirmarea comunei Vatra Moldoviței la nivel național: „Sunt tânăr, vreau, pot şi mă simt în stare să duc la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus”

În anul 2010, după doi ani din primul mandat de primar al comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin îi anunța pe localnicii comunei că are ca scop principal afirmarea localității pe plan național și internațional.

După circa 10 ani, la începutul celui de-al patrulea mandat de primar, comuna condusă de către Virgil Saghin a ajuns să fie într-adevăr cunoscută la nivel național. Motivul „succesului” a fost datorat fostei chelnerițe ajunse inginer la Apele Române.

„Sunt tânăr, vreau, pot şi mă simt în stare să duc la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus”, este mesajul cu care a început Virgil Saghin raportul de activitate al primilor doi ani de mandat de primar.

„Am preluat mandatul de primar al comunei Vatra Moldoviţei la data de 21 iunie 2008, hotărât să reprezint cât mai bine interesele şi nevoile cetăţenilor şi având ca scop principal de a transforma comuna Vatra Moldoviţei într-o comună modernă de nivel european şi afirmarea ei pe plan naţional şi internaţional”, a continuat primarul menționat în respectivul raportul de activitate.

Raportul de activitate cu care Virgil Saghin s-a lăudat în fața concetățenilor poate fi găsit pe site-ul Primăriei (www.primariavatramoldovitei.ro -> Administratie ->  Primar -> Arhiva)

Alte știri despre acest subiect:

Primăria Vatra Moldoviței face angajări. Funcția de inspector la Protecția Mediului este scoasă la concurs

Chelnerița care a lucrat trei zile la Primăria Vatra Moldoviței, ajungând peste noapte inginer la Apele Române, este nepoata primarului Virgil Saghin

Pe modelul chelneriței ajunsă peste noapte inginer la Apele Române, un consilier județean, care este și afacerist, a fost angajat al Primăriei Vatra Moldoviței pentru scurt timp pentru a fi detașat șef la Protecția Consumatorului Suceava

Tatăl pensionar al directorului general ANAR a lucrat câteva zile la Primăria Vatra Moldoviței și pe urmă a fost detașat la SGA Botoșani. Mețler senior a fost concediat după mediatizarea cazului „Chelnerița”

 

 

Adauga comentariu