Doi adolescenți au ajuns la spital după ce au furat mașina tatălui unui prieten de-al lor și s-au răsturnat cu ea în afara drumului

Ieri, în jurul orei 18.30, Adrian S. (16 ani) și Roberto M., ambii din comuna Calafindești, au mers la domiciliul unui prieten de-al lor care se afla singur la domiciliul din comuna Grănicești. La un moment dat, profitând de neatenția celui din urmă, Adrian S. s-a urcat la volanul mașinii tatălui tânărului și a plecat spre comuna Șerbăuți. 

În mașină se afla, în calitate de pasager, Roberto M..

 

La un moment dat, în timp ce minorii circulau pe DJ 178 B, Adrian S. a pierdut controlul mașinii pe un drum acoperit cu pietriș și s-a răsturnat cu autoturismul în afara drumului.

În urma evenimentului rutier cei doi tineri au fost răniți. Adrian S. a fost diagnosticat cu „politraumatisme, contuzii umăr și coloană”, iar Roberto M. a fost diagnosticat cu „traumatism toracic”. Amândoi au fost transportați la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Adrian S. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „conducere autovehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „furt în scop de folosință”.

 

Adauga comentariu