Doi adulți și cinci copii au ajuns la spital intoxicați cu monoxid de carbon

La data de 27 noiembrie 2018, la ora 09.30, polițiștii din Ipoteşti au fost anunțaţi despre faptul că la Spitalul Judeţean Suceava au fost aduşi doi adulţi şi cinci minori având simptomele unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

În urma verificărilor făcute de agenții de poliție s-a stabilit că soţii Modest Z. (41 de ani) şi Florica Z. (40 de ani) au o casă pe raza comunei Ipoteşti, unde locuiesc împreună cu cei cinci copii, respectiv Iustin Z., în vârstă de un an, Teodor Z. (trei ani) Maria Z. (cinci ani), Elisabeta Z. (14 ani) şi Alessandro Z. (15 ani).

În dimineața zilei de 27 noiembrie a.c., aceștia erau cu toții acasă, iar în jurul orei 07.30, Modest Z. a făcut focul în şemineul locuinţei. După circa o oră, membrii familiei au acuzat stări de ameţeală, ocazie cu care au solicitat intervenţia unei ambulanțe pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, care i-au preluat şi transportat la secția UPU a Spitalului Judeţean Suceava pe toţi cei şapte membri ai familiei unde au fost diagnosticaţi preliminar cu „intoxicaţie cu monoxid de carbon”.

Locuinţa este racordată la reţeaua de gaz metan şi este prevăzută cu un coş de evacuare a gazelor ce provine de la şemineu.

În acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Adauga comentariu