Doi ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetul care a scos-o la „produs” pe fiica concubinei sale

Tribunalul Suceava l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de „proxenetism”. Decizia magistraților nu este definitivă.

În noaptea de 22 spre 23 septembrie 2015, la ora 00.50, membrii unui echipaj de jandarmi, în timp ce patrulau pe raza municipiului Suceava au observat pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni un grup de persoane, printre care o tânără, care aveau o discuţie intensă. Deoarece împrejurările discuţiei păreau suspecte, jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acelor persoane şi au făcut verificări asupra motiviului prezenţei lor în locul respectiv.

În urma verificărilor făcute de jandarmi, a rezultat faptul că în noaptea respectivă, Eduard Ciprian Constantin, pe atunci în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, a fost sunat de un grup de tineri din satul Gropeni, comuna Bălcăuţi, doi fraţi, un văr şi un prieten, având vârste cuprinse între 17 şi 19 ani şi au stabilit ca acesta să le intermedieze raporturi sexuale contra cost cu Alexandra M. (18 ani), din municipiul Suceava, fiica concubinei lui.

În momentul în care au fost surprinşi, Alexandra M. tocmai întreţinuse raporturi sexuale cu unul dintre tineri, pentru care primise suma de 100 de coroane suedeze. Actul sexual a avut loc la parterul unui bloc de pe strada Tineretului, un imobil care are două intrări, una dintre ele este încuiată, cheia de la uşă fiindă la Eduard Ciprian Constantin.

Toţi cei prinşi în flagrant şi-au recunoscut faptele, iar unul dintre tineri şi Alexandra M. au menţionat că au întreţinut şi în trecut relaţii sexuale în aceleaşi împrejurări, aceasta din urmă motivând că are nevoie de bani pentru întreţinerea copilului său, rezultat dintr-o relaţie de concubinaj, tatăl copilului necontribuind la întreţinere. Anchetatorii au mai descoperit că tânăra practica prostituţia încă de când era minoră, relaţii sexuale desfăşurându-se în camere de hotel, maşini, boscheţi sau colţuri de bloc, depinde de posibilităţile clienţilor.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism, în acest caz jandarmii au anunţat organele competente în vederea aplicării măsurilor legale impuse de situaţie.

Adauga comentariu