Doi bărbați au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe calea ferată. Aceștia au încercat să scape basma curată folosindu-se de minciuni

În seara de 10 spre 11 septembrie 2019, în jurul orei 01.00, la Spitalul din Rădăuți au ajuns doi bărbați răniți, în vârstă de 32 de ani, respectiv 39 de ani, ambii din orașul Vicovu de Sus. Cei doi au refuzat să spună ce li s-a întâmplat.

La spital s-a deplasat un echipaj de poliție. Cei doi răniți au spus oamenilor legii că nu știu ce s-a întâmplat și că erau pasageri într-o mașină care s-a răsturnat.

Autoturismul menționat de cei doi bărbați a fost identificat în jurul orei 01.30, pe raza localității Horodnic de Jos, pe calea ferată și fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Polițiștii au pornit în acest sens cercetările și au aflat faptul că pe la ora 00.30, bărbatul în vârstă de 39 de ani, conducea autoturismul respectiv. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat cu ea într-un șanț și s-a răsturnat pe calea ferată.

În urma accidentului șoferul și pasagerul au fost răniți.

Pe la ora 03.00, șoferul s-a prezentat la sediul Poliției din Vicovu de Sus, de unde a fost condus la spital, din nou. La unitatea spitalicească, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Adauga comentariu