Doi bărbați, care au ultragiat un polițist într-o crâșmă din Burdujeni și în secția de Poliție, au fost condamnați definitiv la câteva luni de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe Nicolae Berariu la cinci luni de închisoare și pe Dănuț Pădurariu la șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Ambele pedepse sunt cu suspendare, termenul de supraveghere fiind de doi ani.

Decizia este definitivă.


În luna noiembrie a anului 2018, cei doi inculpați l-ar fi amenințat și lovit cu un pahar de sticlă pe un polițist. Totul s-a desfășurat într-un bar din cartierul Burdujeni.

Înainte ca respectivul polițist să fie ultragiat, oamenii legii au vizitat localul încă o dată, deoarece a fost reclamat un scandal.

Primul apel la 112 a fost efectuat de către Pădurariu (49 de ani - la acea vreme). Cel de-al doilea apel a fost efectuat de o altă persoane.

Când Pădurariu i-a văzut pe polițiști, fără a-i chema el, a devenit agresiv în limbaj și comportament. După ce l-a amenințat cu bătaia pe un polițist, inculpatul l-a lovit cu un pahar în picior pe organul legii. Pe urmă, nervosul a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție. Acolo și-a făcut apariția și Nicolae Berariu, prieten de-al lui Pădurariu, care era rău de gură cu polițiștii.

 

Adauga comentariu