Doi bărbați care transportau ilegal lemne de foc cu o dubă au fost amendați pentru că i-au înjurat pe polițiști. Materialul lemnos a fost confiscat

Ieri, pe la ora 10.30, un echipaj de poliție din Marginea a oprit pentru control o autoutilitară marca Iveco Daily care circula pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița. 

La volanul mașinii se afla Virgil B., din comuna Horodnic de Sus. Acesta le-a prezentat polițiștilor documentele personale și cele ale autoutilitarei. În același autovehicul se afla și Vasile Viorel Z., din comuna Horodnic de Sus, în calitate de pasager.

Autoutilitara respectivă transporta lemne. Șoferul le-a spus oamenilor legii că nu are aviz de însoțire pentru acea cantitate de material lemnos. Duba a fost condusă la punctul de descărcare a Cantonului Silvic Pârăul Șoarec din cadrul Ocolului Silvic Marginea, unde personalul silvic a inventariat încărcătura. Cei din urmă au constatat faptul că autoutilitara transporta cantitatea totală de 3,14 metri cubi de lemn de foc, în valoare de circa 540 de lei.

 

Virgil B. a primit o amendă în valoare de 4.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Marginea.

Deoarece atât șoferul, cât și pasagerul, s-au manifestat nervos înjurând organele de aplicare a legii, cei doi au fost amendați cu câte 1.000 de lei.

Adauga comentariu