Doi bărbați din Șcheia, unul nevaccinat și altul care trebuia să stea în carantină, au fost amendați după ce au fost prinși jucându-se cot la cot la păcănele

Aseară, în jurul orei 22.00, în timp ce polițiștii și jandarmii suceveni efectuatu verificări privind respectarea legislației în domeniul combaterii răspândirii coronavirus, aceștia au identificat în incinta sălii de jocuri SC Royal Clubinvest SRL doi indivizi care nu aveau voie în interior.

Unul dintre aceștia este Gheroghe D., din comuna Șcheia. Acesta a spus că s-a întors din Italia la data de 18 ianuarie 2022. După ce au fost verificate bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul trebuia să se afle în carantină la domiciliu. Deoarece în loc să stea acasă individul a fost găsit la păcănele, bărbatul a încasat o amendă în valoare de 1.000 de lei și a fost îndrumat spre domiciliu.

Al doilea bărbat este Bănuț Viorel Mazarache, din comuna Șcheia. Acesta a spus că a intrat în sala respectivă doar pentru cinci minute. Individul nu era vaccinat și nu avea mască de protecție. Acesta a primit doar o amendă de 500 de lei.

Polițiștii și jandarmii nu au uitat-o pe gestionara sălii de jocuri. Aceasta a primit un avertisment.

Adauga comentariu