Doi bărbați din Suceava au fost găsiți morți în casă

La data de 2 ianuarie 2021, la ora 11.31, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către Ovidiu P. despre faptul că, în jurul orei 11.30, a simțit miros de putrefacție pe scara unui bloc de pe strada Muncii, din municipiul Suceava, bănuind că o persoană a decedat într-o locuință.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni și un echipaj din cadrul ISU Suceava ocazie cu care s-a constatat că într-un apartament al unui bloc de pe strada Muncii este decedat Valentin C. (66 de ani).

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice și locuia singur, acesta fiind văzut ultima dată de către vecini la data de 25 decembrie 2020.

Cu ocazia cercetărilor făcute la fața locului s-a constatat că ușa de la intrarea în apartament era închisă și încuiată pe interior, nefiind găsite urme de răvăşire sau sustrageri de bunuri, înscrisuri sau valori din interior.

Cadavrul aflat pe patul din cameră nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului fiind în stare avansată de putrefacție, fiind ridicat de către angajații de la SC Efemer SRL Suceava și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Tot la data de 2 ianuarie a.c., la ora 19.32, Vasile D., din municipiul Suceava, a sesizat prin 112 faptul că un vecin pe nume Mihai a decedat la el în baie.

S-a stabilit că persoana decedată este Mihai P. (69 de ani), localnic, care locuia singur, în aceeaşi scară.

Din primele verificări a reieşit că, în jurul orei 17.00, în timp ce Vasile D. se afla la domiciliu, stând în pat, a intrat la el vecinul, Mihai P., cu care se mai vizita, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Imediat cum a intrat, bărbatul de 69 de ani a mers la baie. Văzând că stă destul de mult în baie, Vasile D. i-a strigat de câteva ori, întrebând dacă are nevoie de ajutor să se ridice de pe WC, acesta răspunzând că se ridică singur. După un timp nu a mai răspuns, motiv pentru care proprietarul a mers să verifice găsindu-l căzut în baie, cu capul sprijinit de vasul WC, fără semne vitale.

Cu ocazia cercetării la faţa locului la examinarea cadavrului nu au fost găsite urme vizibile de violenţă.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Adauga comentariu