Doi bărbați din zona Dornelor au fost reținuți pentru că au încercat să ascundă un accident rutier

Ieri dimineață, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Dorna Arini, în cadrul unor cercetări privind ascunderea unui accident rutier. În urma unei percheziții efectuate pe terenul lui Dorel N., a fost identificat autoturismul marca Jeep Cherokee, care a fost implicat în accidentul rutier ce a avut loc în data de 19 iunie 2022. Mașina avea avarii pe caroserie.

În locuința lui Ionuț Vasile Nacu au fost găsite, în original, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare aparținând mașinii în cauză, precum și cheia acesteia.

Jeep-ul a fost ridicat și transportat în curtea Poliției municipiului Vatra Dornei, unde a fost examinat criminalistic și a fost indisponibilizat.

În acea zi, au fost puse în executare mandatele de aducere emise pe numele lui Ionuț Vasile Nacu și a lui Vlad Bălăcuță.

Victima din urma accidentului, Alexandra Ș. a fost prezentată pentru examinare fizică la Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, fiindu-i eliberat certificat medico-legal pentru un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

După audieri, Vlad Bălăcuță a fost reținut pentru părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

De asemenea, a fost reținut pentru 24 de ore și Ionuț Vasile Nacu pentru fals în declarații și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere sau se află sub influența alcoolului.

Adauga comentariu