Doi „cursanți” ai Școlii de Șmecheri de la Albina au sunat la 112 pentru a spune că nu sunt de acord cu amenzile primite. După contestații valoarea totală a amenzilor a ajuns la 4.100 de lei

Aseară, pe la ora 21.45, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, care patrula în cartierul George Enescu, din municipiului Suceava, a legitimat doi tineri aflați în fața unui bloc de pe strada Aleea Saturn, în apropiere de Piața Mică.

La scara respectivă se aflau I.D.Z. (28 de ani) și I.T.C. (24 de ani), ambii din municipiul Suceava. Cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar în timp ce patrula mixtă discuta cu aceștia, I.T.C. a continuat să consume băuturi alcoolice în loc public de față cu polițistul și jandarmul.

Pentru că a consumat băuturi alcoolice de față cu patrula tânărul a fost amendat cu 100 de lei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a fost constatat faptul că I.D.Z. figura ca fiind în carantină pentru perioada 12 – 25 decembrie 2021, în satul Lisaura, comuna Ipotești. Acesta este recent întors din Olanda. Pentru nerespectarea carantinei, I.D.Z. a fost amendat cu 1.000 de lei.

Pe urmă, I.D.Z. și-a dat seama că este nemulțumit de cele întâmplate, motiv pentru care a provocat un scandal pentru care a mai primit încă o amendă în valoare de 1.000 de lei.

După ce polițistul și jandarmul i-au lăsat pe tineri să-și vadă de treaba lor, cei doi amendați au sunat la 112, pe rând, pentru a anunța faptul că sunt nemulțumiți de amenzile primite.

În aceste condiții, apelanții au mai primit câteva amenzi în valoare de 2.000 de lei. În total valoarea amenzilor primite de cei doi a ajuns la 4.100 de lei.

Cei doi tineri sunt cunoscuți în zonă pentru că frecventează „cursurile” Școlii de Șmecheri de la Albina. 

 

Adauga comentariu