Doi dintre bărbații, care au cotonogit un localnic din Dărmănești, pot face închisoare cu suspendare

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Elvis - Vasile Burduja la un an de închisoare cu suspendare, iar pe Emanuel - Daniel Burduja la un an și două luni de închisoare cu suspendare, ambii pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”

Printre obligațiile pe care le au aceștia, se enumără și munca neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 90 de zile în cadrul Primăriei municipiului Suceava sau în cadrul Primăriei comunei Pătrăuţi, din judeţul Suceava, dar și obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Suceava sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate apreciate ca adecvate de către Serviciul de Probaţiune Suceava.

Celor doi le-au fost confiscate mai multe lucruri, anume: o drujbă de culoare albastră marca Special 361B, cu capacitate cilindrică de 49,3 cmc, puterea de 2,4 CP şi lungimea lanţului de 40 cm, depusă la Camera de Corpuri Delicte a IPJ Suceava, un bici de lungime aproximativ 140cm, cu mâner cu ornament floral, de culoare albastru cu verde, iar la capăt cu material de nailon de culoare albastru cu alb şi un bici cu lungimea de aproximativ 140 cm, cu mâner de lemn, înfăşurat cu bandă tip scotch de culoare albă şi neagră, prevăzut la capăt cu material de tip nailon, de culoare alb cu albastru şi o porţiune de 10 cm material de piele.

Inculpații au drept la apel în termen de 10 zile de la comunicarea condamnării.

Patru indivizi au cotonogit și tâlhărit un localnic din Dărmănești

La data de 9 octombrie 2018, în jurul orei 12.00, Ilie Marin, Nicolae Burduja, Elvis – Vasile Burduja și Emanuel – Daniel Burduja l-au bătut și tâlhărit pe un bărbat în vârstă de 52 de ani. Aceștia aveau niște probleme nerezolvate de mai demult, pe seama furtului de lemne. 

În timpul în care bărbatul de 52 de ani era „înghesuit” de cei patru indivizi, telefonul acestuia a căzut, moment în care unul dintre agresori a luat telefonul victimei.

La data de 15 octombrie 2018, polițiștii suceveni au făcut mai multe percheziții la domiciliile a patru persoane care au bătut și tâlhărit, la marginea unei păduri din Pătrăuți, un bărbat în vârstă de 52 de ani. 

Inculpații au fost reținuți, la data de 15 octombrie 2018, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 16 octombrie 2018 să afle dacă vor fi arestați sau se întorc la rutina zilnică.

sursa foto: alba24.ro

 

Adauga comentariu