Doi frați au fost rupți în bătaie pe terasa unei crâșme din Vadu Moldovei

La data de 31 mai 2019, pe la ora 19.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost anunțată prin 112 despre faptul că la un magazin din sat Nigotești, comuna Vadu Moldovei, a avut loc o altercație între mai mulți tineri.

Polițiștii deplasați la fața locului i-au găsit pe Florin Cercel (19 ani) și pe Viorel Cercel (28 de ani), primul fiind într-o autospecială SMURD, iar cel de-al doilea într-o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni, ambii primind îngrijiri medicale.

De asemenea, în zonă se aflau Pavel Roșu (20 de ani), Teodor R. (17 ani) și Nicolae R. (16 ani), toți din Vadu Moldovei, care au declarat faptul că în cursul zilei de 31 mai a.c., pe la ora 18.30, în timp ce se aflau pe terasa unui magazin din satul Nigotești, comuna Vadu Moldovei și consumau împreună la o masă câte o bere, au venit la ei Viorel Cercel și Florin Cercel.

Între cei cinci a existat un schimb de replici după care a izbucnit un conflict spontan, urmat de loviri și îmbrânceli de ambele părți.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea liniștii și ordinii publice”.

Sursa foto: www.b1.ro

Adauga comentariu