Doi frați au fost săltați dintr-un apartament din Obcini pentru că au furat țigări în valoare de aproape 10.000 de lei din magazinul Ambianța

Ieri, polițiștii suceveni au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava la adresa lui Iulius Dani (32 de ani), din județul Vrancea, care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava, pe strada Bistriței.  

La locuința respectivă oamenii legii i-au găsit pe Iulius Dani și pe Costel Mihalache. Cei doi au fost ridicați și reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în arestul IPJ Suceava. Astăzi, 29 aprilie 2021, cei doi vor fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Totul a avut loc în cadrul cercetărilor desfășurate în urma furtului care a avut loc la data de 6 martie 2021, în cartierul Obcini, din municipiul Suceava. Atunci, pe la ora 04.00, mai multe persoane au intrat prin efracție în magazinul care aparție societății comerciale Ambianța Com SRL, de pe strada Mihai Viteazu, și au furat pachete de țigări în valoare de 9.738,73 de lei. 

Pe urmă, autorii furtului au fost indentificați, respectiv Iulius Dani și fratele său Costel Mihalache (19 ani), din județul Vrancea.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Adauga comentariu