Doi hoți au fost prinși de polițiști după ce s-au apucat să joace la păcănele „prada” obținută din furturi

Polițiștii din orașul Liteni au primit informații conform cărora Dănuț - Andrei Logigan (18 ani), din orașul Liteni, și Adrian - Marian Balan (20 de ani), din satul Roșcani, comuna Liteni, joacă la păcănele sume mari de bani, bani ce ar putea proveni din activități ilegale. 

Din verificările făcute de agenți a reieșit că cei doi i-au vândut unui localnic mai multe scule profesionale folosite în construcții, motorină, două baterii auto de mare putere și alte scule electrice profesionale.

Cumpărătorul a fost audiat de polițiști, acesta spunând că i-a plătit lui Logigan 1.700 de lei pentru mai multe scule. Respectivele scule erau furate de la un bărbat din Salcea, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2022.

Oamenii legii au continuat cercetările și au stabilit că, în noaptea de 6 spre 7 februarie 2022, Logigan și Balan au furat 240 de litri de motorină și acumulatorii auto de la două excavatoare de pe raza comunei Vorona, județul Botoșani. 

În urma investigațiilor făcute de polițiști s-a reușit recuperarea unor bunuri în valoare de circa 4.000 de euro furate din Salcea și Vorona - Botoșani. 

Logigan și Balan au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu