Doi hoți au jucat „prinsa” cu persoanele cărora voiau să le fure din gospodărie și au pierdut. Proprietarii i-au înmânat pe hoți oamenilor legii

Ieri, pe la ora 17.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat faptul că două persoane au furat mai multe piese auto din magazia locuinței sale, din municipiul Suceava.

La adresa de unde au fost furate respectivele piese auto funcționează un service auto. S.S. și A.S., locuiesc în imobilul atacat de hoți.

Pe la ora 16.00, două cunoștințe de-ale au venit în vizită la S.S. și la A.S.. Cât timp cei patru bărbați stăteau în casă, două persoane au trecut de gardul care împrejmuia locuința și au intrat în magazia imobilului. Din respectiva magazie au furat mai multe piese auto.

La un moment dat, hoții au făcut gălăgie i-ar cei patru bărbați au început căutarea sursei zgomotului. Când cei patru au ieșit din casă i-au văzut pe cei doi hoți care părăseau proprietatea. Hoții au aruncat pe drum o capotă albastră, o tobă de eșapament și un radiator și au încercat să se facă dispăruți.

Unul dintre proprietarii locuinței a ocolit imobilul și a ieșit în fața hoților pe un teren viran împânzit cu vegetație. Nu a durat mult până au ajuns și ceilalți trei bărbați care i-au imobilizat pe autori și pe urmă au sunat la poliție.

Cei doi hoți sunt Vasile Țurcă, în vârstă de 19 ani, din comuna Șcheia, și Vasile Zlotar, în vârstă de 36 de ani, din comuna Pătrăuți.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

 

 

Adauga comentariu