Doi maramureșeni, care se aflau într-o dubă, au ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni după ce un căruțaș beat le-a tăiat calea

Ieri, în jurul orei 22.30, N.C. (39 de ani), din comuna Mălini, conducea o căruță trasă de un cal pe raza localității Cornu Luncii, dinspre Horodniceni spre Mălini. La un moment dat, într-o intersecție, căruțașul nu a dat prioritate unei autoutilitare marca Mercedes Benz condusă de către G.M. (53 de ani), din municipiul Baia Mare, județul Maramureș. Autoutilitara se îndrepta dinspre Gura Humorului spre Spătărești.

În urma accidentului, două persoane, respectiv G.M. și M.M., au fost rănite și transportate la Spitalul din Fălticeni, nerămânând internate.

G.M., șoferul autoutilitarei și M.M. (52 de ani), din județul Maramureș, pasageră în autoutilitară, au fost transportate la unitatea spitalicească pentru a primi îngrijiri medicale.

Vinovat de producerea accidentului este căruțașul pentru că nu a acordat prioritate.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: stiri.botosani.ro

Adauga comentariu