Doi miri din Suceava au rămas fără darul de nuntă după ce un individ le-a spart apartamentul: „A fugit cu 17.800 de euro”

În seara de sâmbătă, 30 iulie 2022, în jurul orei 21.45, un tânăr din municipiul Suceava a sunat la 112 și a reclamat faptul că în acea zi locuința i-a fost spartă de hoți, iar aceștia au plecat cu aproape 18.000 de euro, banii obținuți în urma nunții sale.

În acea zi, pe la ora 15.00, apelantul a plecat de la locuința sa de pe strada Narciselor din municipiul Suceava, asigurânt ușa de acces. Tânărul a lăsat geamul de la bucătăria locuinței în poziția rabatat, pentru a se aerisi apartamentul.

 

Când s-a întors acasă, acesta și-a găsit casa răvășită, iar geamul de la bucătărie larg deschis. Primul lucru pe care tânărul l-a făcut a fost să verifice „darul de nuntă”. Astfel, acesta a observat că toți banii lipseau. Imediat acesta a luat telefonul în mână și a sesizat Poliția despre cele întâmplate.

Nunta tânărului a avut loc în seara de 29 iulie 2022. Acesta îl suspectează de furt pe vecinul său, cunoscut pentru mai multe furturi de acest gen.

"Am fost la petrecerea de după eveniment şi când ne-am întors acasă, parcând în faţa blocului am văzut că plasa la bucătărie este deschisă, geamul deschis. Soţia a fugit în casă, iar când am deschis uşa, casa era răvăşită, lucrurile aruncate, distruse. Am sunat la poliţie şi a venit şi a făcut cercetări la faţa locului. A fugit cu 17.800 de euro, banii făcuţi cu o zi înainte, la nuntă, bani pe care nu am apucat să îi ducem la bancă. (...) Persoana e concubinul vecinei de deasupra, care are mai multe antecedente de furturi și de spart locuinţe. Nu a fost la nuntă, nu aveam prietenie. L-a văzut un vecin la ora 18:00 stătea speriat sprijinit de colţul blocului. A intrat pe geamul de la bucătărie, s-a căţărat ori pe cutia de gaze, ori pe... Geamul era rabatat şi l-a deschis el cu metodele lui. A intrat în locuinţă şi a distrus tot, a aruncat toate hainele", spune bărbatul păgubit pentru Observator News.

Adauga comentariu