Doi pietoni, dintre care unul rupt de beat, au fost loviți de mașină în timp ce traversau strada neregulamentar

Ieri, în jurul orei 15.00, conducând un autoturism pe raza orașului Dolhasca, V.D. (34 de ani), localnic, nu s-a asigurat corespunzător și în timp ce dădea cu mașina înapoi și a lovit ușor o femeie de 82 de ani care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

După accident, șoferul a plecat de la fața locului fără încuviințarea poliției. Bărbatul s-a dus acasă, de unde a sunat la 112 și a sesizat evenimentul.

Pietonul, fiind rănit ușor, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Tot ieri, pe la ora 20.00,  I.V. (40 de ani), din municipiul Suceava conducea un autoturism pe strada Mărășești, în apropiere de Restaurant Akropoli, din localitatea de domiciliu. La un moment dat, bărbatul a dat cu mașina peste C.T. (23 de ani), din comuna Pătrăuți. Pietonul traversa strada neregulamentar, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului, în timp ce în cazul pietonului rezultatul a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” .

Adauga comentariu