Doi puștani de 16 ani, cu chef de șofat, s-au ales cu dosar penal. Unul dintre ei s-a izbit cu mașina în gardul și în șopronul unei gospodării

Ieri, pe la ora 15.00, un bărbat din comuna Vicovu de Jos a sunat la 112 și a anunțat faptul că un minor s-a izbit cu mașina într-o anexă de-a locuinței sale.

Adrian R. (16 ani), din Voitinel, a mers la muncă o fabrică de încălțăminte din localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, împreună cu fratele său. Aceștia s-au deplasat până acolo cu un autoturism marca Volkswagen Sharan, care aparține tatălui celor doi. Până la respectiva fabrică, mașina a fost condusă de fratele minorului, posesor de permis de conducere. Când au ajuns la fabrică, cheile mașinii au rămas la minor.

La un moment dat, fără știrea fratelui său, Adrian R. s-a urcat la volanul mașinii pentru a-l duce acasă pe un coleg de muncă. Domiciliul individului este în localitatea Vicovu de Jos. Pe drumul comunal 47B, din comuna Vicovu de Jos, într-o curbă la dreapta, minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în derapaj și a lovit cu partea lateral stânga față, gardul și un șopron al unei gospodării. Proprietarul gospodăriei a anunțat Poliția despre cele întâmplate. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fară permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Tot ieri, pe la ora 15.30, un echipaj de poliție, care patrula pe strada Mihai Eminescu din localitatea Câmpulung Moldovenesc, a oprit un autoturism marca Opel care se deplasa spre strada George Coșbuc.

La volanul mașinii se afla Darius G. (16 ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În urma verificărilor s-a constatat faptul că adolescentul conducea acea mașină fără acordul proprietarului.

Tânărul nu avea permis de conducere. Acestaa a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

  

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu