Doi scandalagii au fost reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-o bătaie generală într-o crâșmă din Horodnic de Sus

La data de 4 iunie 2019, polițiștii au continuat cercetările cu privire la infracțiunile de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” comise, la data de 22 mai a.c., la un magazin mixt din comuna Horodnic de Sus.

Concret, în seara zilei de 22 mai a.c., mai multe persoane au provocat scandal și s-au lovit reciproc în interiorul barului și pe terasă. În urma audierilor și administrării de probe s-a stabilit identitatea tuturor persoanelor implicate precum și gradul de participatie.

Cu ocazia activităților de urmărire penală s-au definitivat cercetările în dosarul penal și prin ordonanțe, s-a dispus și confirmat continuarea urmăririi penale față de Constantin –Ghiocel Litră (36 de ani) și Dumitru – Marcel Litră (29 de ani), ambii din comuna Horodnic de Sus pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburare a ordinii și liniștii publice”.

Cei doi au fost reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu