Doi suceveni au fost răniți într-un accident produs în pădure la Baisa, în timp ce se întorceau de la o înmormântare

Un accident rutier a avut loc dumincă după-amiază pe drumul ce leagă Botoşani de Suceava. În pădure la Baisa, un autoturism cu numere de Suceava, în care se aflau patru adulţi şi un copil, a fost scăpat de sub control de către şofer şi a intrat în derapaj.

Maşina, un Audi cu volan pe dreapta, care se deplasa spre Suceava, a intrat pe constrasens, după care s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, ajungând în pădure.

Una dintre persoanele aflate în maşină a fost blocată pentru o scurtă perioadă de timp, dar a reuşit să iasă până la venirea forţelor de intervenţie.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale, una cu apă și spuma, una de descarcerare și ambulanta SMURD – TIM”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Din fericire cei aflaţi în maşină au scăpat cu traumatisme minore.

„Trei persoane, un bărbat şi două femei, toate de 27 ani, au fost preluate şi transportate la spital cu echipajele de la Ambulanţă şi SMURD. Acestea au suferit politraumatisme minore”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Dintre cele trei victime ale accidentului rutier, două sunt din județul Suceava.

Adauga comentariu