Doi tâlhari au fost reținuți de polițiști după ce au atacat un bărbat în propria casă și i-au furat economiile

Polițișii au continuat cercetările cu privire la tâlhăria comisă asupra persoanei vătămate Ilie T., în urma măsurilor întreprinse, au fost obţinute date că autori ai faptei sunt numiţii Florin Cristian Sîrbu (28 de ani) şi Marian Şerban (43 de ani), ambii din satul Gulia, oraşul Dolhasca.

Din cercetări a reieşit faptul că, în seara de 20 februarie 2021, Florin Cristian Sîrbu şi Marian Șerban s-au deplasat pe raza satului Deleni cu autoturismul Volkswagen Golf, proprietatea celui din urmă, iar în apropierea locuinţei victimei, Sîrbu a coborât şi a intrat în locuinţa acesteia. Individul l-a lovit pe proprietar, căruia i-a provocat leziuni care au necesitat pentru vindecare șase zile de îngrijiri medicale, şi i-a furat chimirul în care acesta avea suma de 2.150 de lei şi actele personale. După comiterea faptei, tâlharul s-a deplasat spre locul unde convenise să fie aşteptat de Marian Şerban cu mașina, părăsind zona comiterii faptei. Cei doi au împărţit suma de bani furată.

Florin Cristian Sîrbu și Marian Șerban au fost reținut pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Suceava. Astăzi, cei doi suspecți urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga comentariu